Pieter Maes | Presentatie Brandweerman In Nood, Fireground Survival.

Presentatie Brandweerman In Nood, Fireground Survival.

October 30, 2014  •  Leave a Comment

Was je aanwezig op het BVV congres op 18/10/2014 en wil je nog even de sfeer proeven? Of wil je die presentatie over Brandweerman In Nood en Fireground Survival nog eens bekijken? Wel dankzij de hulp van Bert Brugghemans heb ik een manier gevonden om de presentatie online te kunnen delen. Ze is niet 100% hetzelfde qua lay out, maar de inhoud is dezelfde gebleven. En er staan ook fragmenten uit de live presentatie online. Ik heb ze niet volledig online gezet, dat was niet mogelijk. Je kan ze beiden hieronder vinden. Interesse naar de volledige presentatie? Neem dan gerust contact met me op.

Vergeet niet dat er ondertussen ook een website is waar we aan werken: www.brandweermaninnood.be. Daar zal uiteindelijk alle info te vinden zijn. Maar geef ons even tijd om dit verder op te bouwen, het is een serieuze klus. 

Ik hoop dat deze info hier jullie alvast kan inspireren om de boodschap verder uit te dragen. Om in de nabije toekomst samen verder te werken aan een veiligere brandweer. Ik kan zo veel presenteren als ik wil, zo veel info delen als ik wil, als jullie er niet mee aan de slag gaan zal het geen zin hebben. Samen uit, samen thuis!

 

Presentatie BVV congres 2014Een aantal fragmenten uit een presentatie die ik op 18/10/2014 gebracht heb op het BVV congres. Het onderwerp was het Brandwerman In Nood Project en Firerground Survival.

 

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June (1) July August September October November December
January February March April May June July August September October November December